Cautare

57561 de rezultate pentru "pedeapsa pentru inselaciune si uz de fals" (7.05 secunde)
Desi sustine ca nu vrea sa porneasca razboiul impotriva presedintelui Traian Basescu pentru a-l trage la raspundere in legatura cu situatia sa locativa, liderul PSD, Adrian Nastase, si partidul sau au inceput strangerea de semnaturi in Parlament pentru infiintarea unei comisii speciale de ancheta.
Secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, a sesizat vineri Consiliul Superior al Magistraturii, cerand verificarea procurorului general al Romaniei, Codruta Kovesi, si luarea unor masuri impotriva acesteia.
Presedintele Traian Basescu da dovada de o crasa lipsa de respect fata de Constitutie operand o noua nominalizare neserioasa, in persoana primarului Liviu Negoita, a declarat presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu. "Traian Basescu este un aventurier politic care da dovada de o maxima neseriozitate.
Afirmatii ofensatoare la adresa albanezilor, atribuite in mod fals presedintelui Basescu, lansate de un hacker si preluate in presa din Albania, au determinat chemarea ambasadorului roman la Tirana pentru explicatii, MAE roman exprimandu-si nemultumirea intr-o discutie cu ambasadorul albanez.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Gorj nu a trimis inca anchetatorilor notele de control rezultate in urma verificarilor la firmele afaceristilor romi Barcina si Potarca.
Ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului au inceput urmarirea penala impotriva presedintelui unei asociatii de proprietari din municipiului Galati, care este totodata si administratorul acestei asociatii, pentru savarsirea infractiunilor de delapidare, fals in inscrisuri sub semnatura privata si abuz in serviciu.
Radu Tudor, sesizare penala impotriva unor jurnalisti ai RTV Jurnalistul Antena 3, Radu Tudor, a anuntat ca va face o sesizare penala impotriva Romania Tv si a unor colegi din acest grup de presa.
Du-te, neamtule, urgent, afara, ca esti fals si gura ti-e amara, ranjetele-ti sunt tot mai scarboase, du-te, ca ai, totusi, sase case! Andrei Paunescu a scris o poezie impotriva presedintelui Klaus Iohannis, pe care il considera cel mai mare pericol pentru tara.
Am primit de la Profi un comunicat, pe care il puteti citi in continuare:
Sunt o gramada de lucruri pe care, intr-o viata, un om poate ajunge sa le urasca.
Scandalurile si demiterile din Ministerul de Interne continua si in 2011. De aceasta data, seful Directiei de Resurse Umane din MAI, chestorul Adrian Patrascu si prim-adjunctul sefului Jandarmeriei Romane, generalul Gheorghe Nicolae Rugina, sunt acuzati de abuz in serviciu, fals si uz de fals.
Biletul prin care premierul Calin Popescu-Tariceanu i-ar fi cerut presedintelui Traian Basescu sa intervina la Parchet in favoarea omului Dinu Patriciu si pe care fostul consilier prezidential pretinde ca l-ar fi vazut este pe cale sa devina o telenovela, dar si sa se transforme intr-un nou scandal pe traiectoria Palatul Cotroceni-Palatul Victoria.
Deputatul PRM Ioan Aurel Rus a fost trimis in judecata, marti, de procurorii DIICOT, fiind acuzat de constituire a unui grup infractional si racolare, indrumare sau calauzire a uneia sau mai multor persoane in scopul trecerii frauduloase a frontierei.
Cei doi functionari publici craioveni care si-au recunoscut falsurile in fata procurorilor DNA si au fost suspendati de primarie au fost trimisi inapoi la serviciu de magistratii Tribunalului Dolj.
Deputatul PD-L, Monica Iacob-Ridzi, este internat de mai multe zile in stare destul de grava la Spitalul Universitar Bucuresti, declara surse apropiate familiei, citate de realitatea.net. ... Vrem sa tratam bine aceasta infectie, dar mai dureaza", a spus purtatorul de cuvant sl Spitalului Universitar, Bogdan Popescu.
La mai putin de trei saptamini de la retinerea unei autoutilitare incarcate cu 200 de litri de bauturi spirtoase, politistii de frontiera botosaneni au depistat in noaptea de luni spre marti un nou transport ilegal de bauturi alcoolice.
Atunci cand un dinte nu mai poate fi recuperat si se recurge la extractia lui, este indicat ca dupa vindecare sa se realizeze o lucrare protetica. ... Umplerea golului ramas cu un dinte fals, cu ajutorul unei punti dentare, a unei coroane pe implant sau a unei proteze mobile.
Friedman a spus ca acestia sunt tipul de "extremisti" care zic: ... La capatul celalalt al spectrului sunt cei ce cred ca "extraterestrii vin aici pentru a-i salva".
Un barbat din judetul Gorj este cercetat de politisti dupa ce a fost depistat in Targu Jiu conducand o masina furata.
Rata de fals-pozitiv a testelor antidrog de saliva AquilaScan WDTP-10, in judetul Maramures, este extrem de mare. Acum, Inspectoratul Judetean de Politie a cerut in mod oficial inlocuirea acestora cu alt tip de test certificat.
google-analytics.com